23 Outstanding Castor Oil Voordelen (haar, huid, oog en gezondheid)

Castorolie wordt geëxtraheerd uit de zaden van de Ricinus Communis -fabriek, commercieel gekweekt voor farmaceutisch gebruik. Zowel medicinale als industriële gebruik zijn genoeg, die de wereld populariteit heeft overgenomen omdat het veelzijdig is. Het behandelt een brede verscheidenheid aan problemen, van gezond haar tot buikproblemen. Het omega-9-vetzuur dat is opgenomen door ricinusolie wordt beschouwd als de reden achter de voordelen en feiten.
Feiten over ricinusolie:
Het heeft zowel antibacteriële als antivirale eigenschappen die praktisch zijn in methoden veel meer dan één.

Verbetert de vloeistofstroom van de lymfe door de zwelling lymfatische knooppunten te verminderen.

Constipatie genezing. Vermindert ook de symptomen van het prikkelbare darmsyndroom.

Het behandelt uw zweren en geluidswormen door de aanwezige schimmels op de huid te doden.

Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen artritis te verhelpen.

Het ricinuszaad van de plant waaruit ricinusolie is afgeleid, is giftig.

De voeding die aanwezig is in ricinusolie profiteert van gezonde zuren en calorieën.

Voedingswaarde: net als veel plantaardige oliën omvat ricinusolie ongeveer 120 calorieën per theelepel, waarvan de oliën voornamelijk uit vetten bestaan, evenals geen eiwitten, koolhydraten of vezels aanzienlijk. inclusief riciloninezuur, dat niet eetbaar is, is het niet gepast om dit toe te voegen aan eetbaar voedsel tijdens het koken.

Porties:
Calorieën120 natrium0 mg
Totaal FAT14 g kalium0 mg
Verzadigde 2 G Algehele koolhydraten0 Mg
Meervoudig onverzadigde 9 g voedingsvezel0 Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt mg
Enkelvoudig onverzadigde 3 g suikers0 mg
Trans0 G proteïne0 mg
Cholesterol0 mg0 mg
Vitamine A0% calcium0%
Vitamine C0% ijzer0%
*Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een calorieëndieet van 2000. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van uw calorieralen.

Ricinusolie heeft een aantal verrijkende eigenschappen die werken aan het leveren van gezond haar, huid en aanbieden met oogapparatuur enz.
Laten we eens kijken hoe deze eigenschappen ons ten goede komen voor haar.
Ricinusolie haarvoordelen
Ricinusolie elimineert alle problemen die gezond haar voorkomen. Met de assist van de noodzakelijke voedingsstoffen die het bevat, voedt het de hoofdhuid en versterkt het de wortels met verschillende recepten op uw comfort. Hoewel er tal van andere methoden zijn, kan het u ten goede komen.

1. Extra groeibastor ricinusolie, voor haar dubbele de lengte van wat je nu hebt. De componenten bestaan uit ricinolzuur en omega-6-vetzuur dat de bloedstroom in de hoofdhuid versnelt en de haarwortels helpt om uiteindelijk sterker te worden. Dit stimuleert de haargroei en samen met voedingsstoffen waardoor ze sterker opkomen.

2. Behandelt hoofdhuidinfectiescastorolie heeft zowel antivirale als antibacteriële eigenschappen die veel hoofdhuidinfecties bestrijden. Het behandelt jeukende hoofdhuid, kale patches en bestrijdt roos in grote mate. De eigenschappen ervan werken voornamelijk om de pathogenen te bestrijden, evenals micro-organismen die de hoofdoorzaak zijn van hoofdhuidinfecties.
3. Verwijdert gesplitste eindssplit -uiteinden worden geactiveerd door ruwe haarschutjes, ricinusolie wanneer aangebracht, dringt diep in de poriën door en helpt de ruwe nagelriemen gelijk Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt te stellen. Dit voorkomt dat het haar in tweeën splitst.

4. Woort als een natuurlijke conditionercastorolie zoals bekend, dringt diep in de hoofdhuid door en laat het haar herwinnen zijn verloren glans en glans. Het gladstrijkt het haar van de wortels glad en vermindert daarom ook het kroezenelement. De uitzonderlijke conditionering en hydraterende eigenschappen dienen als een geschikte behandeling om te werken aan het bereiken van glanzend haar.

Alleen de beste ricinusolie kopen doet niet goed, tenzij deze op de beste tijden en in de beste doses wordt gebruikt.
Hoe vaak om ricinusolie op haar te gebruiken: elke keer vóór een haarwas, zorg ervoor dat u ricinusolie in de hoofdhuid masseert. 3 keer per week is minimaal en zeer aanbevolen.
Beste ricinusolie Haarproduct: Jamaicaanse zwarte ricinusolie. (JBCO)
Waarom voorgesteld: JBCO wordt zeer voorgesteld sinds van de extra voordelen ten opzichte van typische ricinusolie. In JBCO worden ricinusbonen geroosterd in de maak, wat een voordeel is.
In het geval dat het ricinusoliehaarproduct niet beschikbaar is, hebben we altijd het allerbeste alternatief voor u.
Ricinusoliekhaar serum recept
Ingrediënten: ricinusolie (3 eetlepels), Jajoba -olie/arganolie (1 eetlepel)
Hoe te maken :
Deel het haar in secties en blijf olie op de secties laten vallen. Deel elke keer met 1/2 inch extra.

Meng de componenten goed, door de fles voldoende te schudden.

Meng alle componenten in een donkere druppelaarfles.

Met de assist van druppelaar, verlaag je enkele druppels op de afscheidingen van haar.

Masseer de olie goed in de hoofdhuid.

Nu je positief bent over gezond haar, laten Manchester City Thuisshirt we je oogzorg behouden.
Voordelen van ricinusolie – ogen
Ogen, de meest gevoelige en esthetische delen van je lichaam hebben in het begin een hoogwaardige ricinusolie nodig. Hoewel er verschillende producten zijn die beroep doen op het oplossen van oog -geassocieerde problemen die onze zakken aftrekken, met het extra voordeel datnullnullnull