Verschil tussen leggings en jeggings

Terwijl wat er rondgaat rondkomt in de modewereld, is het ook waar dat de oude aspecten in constante ontwikkeling worden geflankeerd door ingenieuze elementen die passen bij de nieuwe leeftijd. Zelfs leggings werden zowel geëxperimenteerd als dus jeggings en treggings werden Manchester United Thuisshirt afgeleid. Er is echter een dunne lijn tussen deze body knuffelende bodems. Laten we gaan met het verschil tussen legging en jeggings om de intentie achter dergelijke innovaties te begrijpen. Heb een uitchecken en blijven geïnspireerd!
Verandering in de modewereld is sine qua non, net als in de situatie van bodems, met name voor vrouwen, waar we een variatie hebben gezien, variërend van belbodems tot moeder denim en lage taille. Aangezien de primaire mantra van mode met de tijd is, hebben ontwerpers altijd gewerkt aan creaties die zich houden aan New Age -voorkeuren en vereisten. Naast een paar van de kleding zijn extreem strategisch ontworpen wiens basisstijl exact hetzelfde is, maar ziet er helemaal anders uit wanneer het wordt gedragen, zoals in de situatie van leggings.
Verschil tussen legging en jeggings
Leggings zijn niets, maar lichaam knuffelen bodems gemaakt van Lycra, nylon, katoen en eveneens polyester. Deze bodems worden eveneens ontdekt in zowel wol als zijden materialen en in verschillende kleuren en afdrukken. Hoewel zowel in Europese als Amerikaanse landen, vrouwen liever hun tops en blouses met leggings integreren, dragen Indiase vrouwen meestal deze bodems met kurtis en pakken. De New Age -legging zijn gemaakt van Lycra, Spandex, Breit en Ponte Materials.

Verwar panty’s niet met leggings. Panty’s zijn Borussia Monchengladbach Thuisshirt ondoorzichtige kousen die meer traditioneel zijn en meestal worden gebruikt onder broek, rokken en jassen om de huid niet te tonen. Ze worden aangeboden in zwarte, huid en herfsttinten en ook in getextureerde patronen. Leggings daarentegen zijn gewoon dikker in materiaal en zijn niet TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt de herfst onder de kousengroep.
Bron: hosiery.uk.comjeggings zijn daarentegen leggings die zijn ontworpen om eruit te zien als magere denims. In tegenstelling tot leggings die vaak worden gebruikt om te verwijzen naar rekbare broeken, is ‘Jeggings’ een patentnaam geregistreerd door Turkse textielactiviteiten Isko die ook originele producenten van jeggings zijn.
[SC: Mediad]

Met de opstanding van huiddichte denim in het afgelopen decennium leidde de vraag tot de ontwikkeling van nog strakkere broek die leek op jeans. In tegenstelling tot leggings die worden gebruikt onder de jurk of rok, kunnen jeggings worden gebruikt als denim of broeken omdat ze zijn gemaakt van denimstof. Terwijl sommige jeggings net als denim met voorzakken, zip en knop worden gestikt, worden anderen geleverd met een elastische tailleband zonder enige vorm van zakken. Om ze een jeansachtige gevoel te geven, voegen ontwerpers details toe, waaronder faux zakken, riemlussen, manchetten enz. Afgezien van een eenvoudige elastische tailleband.
Bron: wikipedia.orgjeggings worden aangeboden in twee soorten –

Een die lijkt op denim met nepzakken en riemlussen
Een ander type dat is ontworpen met zowel denim als legingsmateriaal komt met de elasticiteit van een legging.

Bron: Trend-Ideas.Bizhope Het verschil tussen legging en jeggings biedt u een verwijderfoto over uw vereisten.

Posted in Uncategorized