Voordelen van citrusvruchten voor huid, haar en gezondheid

Citrusvruchten zijn geweldig; Van de huid goed gehydrateerd en vochtig, soepel en geweldig om hem te tonen. Van het werken van wonderen met doe -het -zelf -manicure en pedicure -behandelingen, en ook als je de natuurlijke manier nodig hebt naar een gezonde gloeiende huid, kan citrus ook de huid voor jou opvrolijken.

Bovendien kun je afscheid nemen van de Cosmecuticals die de zon en de maan beloven met anti-verouderde spullen- citrusvruchten kunnen helpen met hetzelfde, betaalbaarder en ook beter. en moet je de behoefte voelen om het hele lichaam te verwennen met een hemelse aanraking; Citrus bodywraps kunnen worden gebruikt om ook als body scrub te verdubbelen. Als dit alles opgewonden is geworden, laten we beginnen met de reis van het leren wat andere wonderen citrusvruchten voor ons kunnen doen.

[Lees ook: vitamine C voor haar]
Beste lijst met citrusvruchten:
We zijn hier om u veel van de geheimen te brengen, die Moeder Natuur altijd met ons heeft gedeeld. Het is nu tijd om haar zegeningen voor schoonheid te gebruiken!
1. citroen 2. sinaasappel 3. Grapefruits 4. mandarijnen 5. Pomelos 6. Citrons 7. OroBlanco

Wat zijn de voordelen van citrusvruchten:
We hebben erop gewezen dat zeven zeer populaire en populaire citrusvruchten gemakkelijk beschikbaar zijn in India en wat hun individuele cruciale voordelen zijn- haar, nagels en huid. Laten we nu Portugees Voetbalelftal Thuisshirt over het algemeen een kleine lijst controleren waarom we dagelijks citrusvruchten moeten hebben (lokaal en anderszins).
Laat me je de reden beschrijven achter het gebruik van deze vruchten voor ons overal welzijn.

1. Citrusvruchten voor gewichtsverlies:
Van citrusvruchten is bekend dat ze individuen helpen af ​​te vallen. Bijvoorbeeld op een lege maag elke ochtend kan warm limoenwater met een scheutje peper en honing een ongelooflijk vetverlies en detox -drankje maken.

2. Versterk de immuniteit:
Uw immuniteit moet op welke manier dan ook sterk zijn; Citrusvruchten kunnen hiermee helpen, dankzij de overvloed aan vitamine C erin en de antioxidanten die het noodzakelijke helpen.

[SC: Mediad]

5. Geen veel meer stenen:
Sommigen van ons kunnen lijden aan nierstenen; Geen grappen, het is erg pijnlijk. Maar dankzij de overvloed aan citroenzuur gevonden in citrusvruchten, zouden de citraatniveaus in het lichaam een ​​altijd hoog zijn, wat goed is. Celta de Vigo Thuisshirt Citriërzuur vecht tegen de stenen en helpt ook de nier op te ruimen.

Laten we het hebben over de soorten citrusvruchten die het beste zijn voor huid, haar en gezondheid.
1. citroen:
We hebben allemaal thuis citroenen, en ze zeggen: “Als het leven je citroenen geeft …”, beëindigen we het door te zeggen “verfraai jezelf”. Citroenen zijn een krachtpatser van voedingsstoffen, vitamine C en overvloedige mineralen- een beste pakhuis van alle goedheid die onze haar, huid en nagels nodig hebben.
Belangrijkste voordelen van citrusvruchten voor de huid:
De zuren van de vrucht zijn krachtig genoeg om de huid overuren te verlichten en op te helderen.
Citroenen zijn ongelooflijk goed voor huidafschoenen- verwijdering van dode huidcellen, leeftijdsvlekken, sproeten en verkleuring op het gezicht.
Als je een combinatie van een vette huid hebt, zal het wrijven van het sap van een citroen op het gezicht helpen de poriën te verkleinen en te reinigen- de natuurlijke talgbalans op de opperhuid zou niet worden verstoord.
Een eenvoudige manier om het gezicht dagelijks met citroensap te wassen, zou zijn om een ​​hele citroen te persen en zijn sap te extraheren. Meng er een theelepel kurkumapoeder in en vorm een ​​pasta. Breng hetzelfde op je gezicht gedurende tien minuten aan en spoel dan af onder koud stromend water. Doe dit driemaal per week voor een vette huid- en combo -huidtypen, twee keer per week voor een normale huid, en eenmaal per week voor een droge huid.

2. Oranje:
Als u eind twintig en hoger bent, heeft u mogelijk een sinaasappel nodig om de huid te redden van tekenen van veroudering, veel meer dan een persoon anders. Stop met het martelen van uw huid met OTC-producten en cosmetica die anti-veroudering beloven; Wanneer Moeder Natuur een sinaasappel brengt, is het tijd voor ons om zijn sap te extraheren en in ons voordeel te gebruiken.
Belangrijkste voordelen:
Oranje helpt om verstopte poriën van de huid.
Vitamine C Voor rimpels is het sap van een sinaasappel rijk aan fosfor en mineralen, vitamine C en antioxidanten, wat helpt het begin van rimpels, fijne lijntjes en puistjes of acne vulgaris te stoppen.
Met de zomers rond, zou de huid last hebben van zonnebrand. Wat je moet doen is om elke dag twee keer per dag met het sap van een sinaasappel te wrijven; Niet voor vrouwen met gevoelige huidtypen, aangezien de fruitzuren tegen de gevoelige opperhuid handelen.

Wanneer het gezicht wordt gewassen met Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt sinaasappelsap, neemt vitamine C in de sinaasappel de huid over en levert u de broodnodige frisheid en verjonging die de huid nodig heeft.

3. Grapefruits:
Grapefruits zijn lekker om het lichaam te hebben en voorzien van veel in water oplosbare vezels, samen met vitamine C en andere mineralen. Als je een grapefruit consumeert bij het ontbijt of als een midochtend of vroege avondsnack, helpt het je vol te houden, vermindert het verlangen naar zoete snacks en houdt het lichaamsgewicht gecontroleerd en ook onder controle. Dit komt omdat de vezel in de vrucht helpt de maag vol te houden.
Belangrijkste voordelen:
De fibrecontent in Grapeefruit helpt het spijsverteringssysteem schoon te maken; Toxines en afvalstoffen worden weggegooid, en de huid shonull