Gepolijst echter comfortabel: precies hoe u er expert uit kunt zien tijdens een lange vlucht voor werk

U wilt er expert uitzien tijdens een lange vlucht met collega’s, maar u bent begrijpelijkerwijs niet zo enthousiast om een AS Monaco Thuisshirt ​​fit te dragen voor een aantal uren van wakker worden, slapen, en eten. Dus, met uw betrouwbare vliegkleding van een fleece + yogabroek die thuis in de garderobe verblijft, wat kunt u dat selecteren die comfortabel zal zijn, maar toch geschikt als u naast uw baas zit?
We hebben gesproken over internationaal reizen zowel comfortabel als stijl, wat we moeten inpakken voor een langdurige bedrijfsreis en reizen met collega’s, maar dit niet precies.
Reader N vraagt ​​zich precies af hoe u er expert uit kunt zien tijdens een lange vlucht met collega’s:
Zou je een publicatie kunnen doen over comfortabele, hoe deskundige outfit ook voor wereldwijde of lange vluchten? Ik heb een aankomende bedrijfsreis waar mijn manager en twee collega’s met mij op een lange vlucht zullen zijn. Ik wil er presentabel uitzien, maar toch comfortabel zijn voor de lange vlucht. Bedankt!

Ik kan zien dat dit een probleem is, niet alleen in deze omstandigheid (rechtstreeks reizen met collega’s), maar in een omstandigheid ben ik geweest, waar een seminar is dat praktisch iedereen in je markt aanwezig is, dus zelfs als je niet met direct reist Collega’s, je ziet uiteindelijk een miljoen collega’s rond de luchthaven, op vluchten, evenals via andere reishubs. Wat is de trendy afwisselend voor de vloeiende broek-met-matching-loose-jacket-look?
Een paar gedachten:
Draag een jurk. Dit was een van de tips van Road Warriorette toen ze sprak over wat ze op lange vluchten moest dragen, en ik ben het er helemaal mee eens – dit wordt een van de eenvoudigste dingen om te dragen. Je ziet er in elkaar, hoe nog steeds comfortabel, de jurk die je selecteert, niet zo goed spanx nodig heeft. Vrijwel elk type jerseyjurk is voldoende, maar er zijn rimpelvrije jurken die ideaal kunnen zijn voor dit soort lange reis, zoals deze goede van Travelsmith (te koop voor $ 44). Kies in de winter voor donkere panty’s; In de zomer lag ik een slip-short zoals de bezoeker die de voorkeur heeft van jockeys eronder, alleen voor maximale eenvoud van beweging tijdens het reizen. In het winterseizoen zou ik het combineren met hoge laarzen (omdat, bonus, dan hoef je geen ruimte te maken voor hen in je bagage), maar dat ben ik.
Als het goed met je bent om er relaxed uit te Servisch Voetbalelftal Thuisshirt zien-maar leggings zijn ook relaxed-denk aan pull-on denim zoals deze Wildy prominente Levi’s. In combinatie met een goed sweatshirt of zelfs een blazer die je opstijgt voordat je je op je gemak voelt in je stoel, kunnen deze er geweldig uitzien. (Onthoud Borussia Dortmund Thuisshirt onze oude video niet precies over hoe u een blazer kunt vouwen.) We hebben echt een volledig aparte publicatie op comfortabele werkkleding voor late nachten.

Enkele van onze favoriete supercomfortabele pull-on-broek voor het kantoor zijn deze: een / twee / drie / vier / vijf (ook!)

Breng een wrap mee. Dit is zoveel veel beter dan een aanzienlijk sweatshirt of reiskussen, omdat je het kunt gebruiken als een reisdeken, een nekkussen (indien goed gevouwen), een extra laag warmte, evenals meer.

Sommige van onze favoriete kantoorpashminas vanaf 2021: zwart / beige / grijs (lichter gewicht) / lavendel ($ 15 !!). Als je op zoek bent naar veel meer een ruana -jas, raad ik enorm aan de broers van Brooks!

Ten slotte, als u een optie in deze zaak hebt, motiveert u de leden van de groep om niet bij de lange vlucht te zitten-het biedt u een beetje van de tijd van “ik” en voorkomt de mogelijke ontmoetingstoestand van het wakker worden van op De schouder van je collega. Als bijkomend voordeel, stelt het u in staat om zo comfortabel te worden als u wilt in uw stoel zonder oordeel-bekijk die cheesy rom-com, slaap met uw mond open, heb een glas champagne, wat dan ook.
Lezers, wat zijn uw beste suggesties over hoe u er precies deskundig uit kunt zien tijdens een lange vlucht voor werk? Wat draag je om er gepolijst uit te zien, maar toch comfortabel zijn? Ben je in alle omstandigheden geweest waarin je begrijpt dat je het verkeerde hebt gebruikt (of een van je collega’s)?

2018 Bijgewerkte foto’s via STENCOL. (Oorspronkelijk afgebeeld: Londen naar Hong Kong Boeing Airbus A340 – 600, oorspronkelijk geüpload naar Flickr door Chris.)
N.B. Deze publicatie werd oorspronkelijk geschreven in 2014, maar aanzienlijk bijgewerkt in 2020, behalve waar anders vermeld.

Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een affiliate marketingprogramma dat is ontwikkeld om een ​​te bieden, impliceert voor ons om kosten in te dienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.