Handmake -up is het nieuwe patroon voor make -upliefhebbers

Oké, dus je geloofde dat handen alleen bedoeld zijn voor koken, het gebruik van tatoeages en het sieren van sieraden? Sweetie, nu we in de 21ste eeuw zijn, zullen patronen niet langer eenvoudig en saai, hoe opwindend, innovatief en innovatief zijn. Zoals bijvoorbeeld, hoeveel van jullie van jullie hebben gehoord van oormake -up, wat een nieuw patroon is dat snel inhaalt met de fashionista’s.
[Lees meer: oormake -uptrend]

Nu is handmake -up nog een dergelijke trend die de wenkbrauwen verhoogt voor de enorme nieuwheid die het in je handen brengt. Het kan in het begin intrigerend lawaai, maar wanneer je de onderstaande foto’s ziet van het tekenen van ongelooflijk ogende ogen op handen, met perfecte schaduw, en in de ogen van de ogen benadrukken, zul je ontdekken dat het op je opgroeit.

Hiervoor moet u een eerste eis om uw hand op te richten. Vul er vervolgens aan door zowel eyeliner als schaduw aan te brengen. Vergeet niet dat uw interpretatie van de ogen net zo goed is als u en dat er geen grenzen zijn aan uw creatieve discretie. Ja, je kunt experimenteren met allerlei patronen zoals glitter, snijdende vouw en gevleugelde eyeliner om de look te versterken.

Laten we beginnen met het bekijken van de eindeloze mogelijkheden van handmake -upstijlen en handmake -uptips. Het kan veilig worden genoemd als een nieuw sterk en gebeurtenis recept voor een durf. Geloof mijn woord!

[SC: Mediad]
Oogwenk
Geef uw make -upvaardigheden een nieuw platform door uw hand als uw palet te gebruiken.

Een kwaad van een oog
Nu foto schilderen ongelooflijk uitziende handmake -upoog aan de achterkant van je hand. Er is geen duivel die smerige games hier speelt, alleen een gewone kwaadaardige trance.

Catty Hand Make -up
Puppy zoals we allemaal weten, maar ooit van kattenliefde gehoord? Deze handmake -up hieronder weergegeven met een zwarte katachtige en witte katachtige armen met elkaar, maakt alles des te interessanter.

Kneepjes eekhoorn
Voor alle dierenliefhebbers, vooral de ondeugende eekhoorn, hier zijn hier enkele mooie handmake -uptips. Schet gewoon een kleine eekhoorn op je hand met de assist van vloeibare eyeliner en zie precies hoe iedereen zou in de herfst voor je hand.
Deze handmake -upstijlen nemen de katachtige stijl in een andere richting. Sommige handartiesten gebruiken nu dit medium om grote snijzichten boven hun eigen te bovenop te stellen.

Het telefoontje van de natuur
Kun je zien dat dieren in het wild opduiken in dit ontwerp van de handkunst? VfL Wolfsburg Thuisshirt Alborghetti is het brein achter Southampton FC Thuisshirt dit prachtige chipmunk, dat er bijna driedimensionaal uitziet.

Miniatuur panda
Zag precies hoe deze miniatuur Panda er net zo levensecht uitziet als het ontwerp.

Ooit afgevraagd over de functie van de kunstenaars die deze prachtige taak uitvoeren om hun make -uptechnieken te perfectioneren? Het patroon heeft snel gevormd in een kunsttype dat is gewijd aan het produceren van levensechte, fotorealistische weergaven van ogen, beginnend van de deksels tot de wimpers.
[Lees ook: ontdek precies hoe u make -up moet doen zoals Bollywood -beroemdheden]
Blozen als je wilt
Nu zullen deze specifieke handmake -upstijlen bijna iedereen smeken om een kus. De heerlijke dieprode lippen die op de handen worden getoond, kunnen mogelijk het traditionele Prince -nummer ‘kus’ racen met de geest van mensen wanneer je AZ Alkmaar Thuisshirt ze voorbijgaat.

Poten die spinnen
Stuur je poten spinnen met deze mystieke hypnotiserende stijl die handmake -up opnieuw definieert.

Goth Twist
Ga nu net zo goed en ontketen een gedraaide Goth -handmake -upstijl die niet alleen glad en stijlvol is, het is ook creatief en ook ingewikkeld.

Hoe heb je deze concepten en tips over handmake -up ontdekt? Wil je het proberen? Verlaag in een lijn en vertel ons precies hoe opgewonden je je voelt op handmake -upideeën.
Afbeeldingen Bron: Pinterest.com, StoriesofWorld.com

Posted in Uncategorized