20 Uitstekende voordelen van milieuvriendelijke appels voor haar, huid en gezondheid en welzijn

Bent u een fan van rode appels? We stellen voor dat je, omdat het vol ijzer, vitamines, voeding en immuniteit moet worden verbeterd die de eigenschappen verbeteren.
Vraag je je af of dit alles goed is voor ‘groene’ appels? Zijn ze net zo aantrekkelijk als hun rode tegenhanger?

Groene appels zijn in waarheid gezond. Ze bieden je verlichting van een aantal kwalen, en houden je gezond.
Elk bewijs?
Er zijn genoeg. Dat is de reden waarom je jezelf moet informeren over de talloze voordelen van milieuvriendelijke appels als het gaat om huid, haar en schoonheid, afgezien van de gezondheid.

PS- Eco-vriendelijke appels worden ook ‘Granny Smith’ appels genoemd.
Kijk eens:

Wat is milieuvriendelijke appel?
Groen gekleurde stralende huid. Gewoonlijk en zure smaak. Sappig tot het uiterste en extreem lekker om te eten. Dit is precies hoe ik graag milieuvriendelijke appel zou willen samenvatten.
Enig idee, wat maakt milieuvriendelijke appels speciaal?

Hoewel ze noodzakelijke voedingsstoffen hebben, zoals vezels, eiwitten, mineralen en vitamines, heeft deze vrucht een ‘zure smaak’ die het uniek maakt in het huishouden van appels.

En waarom? Omdat ze boordevol meer voedingsstoffen zitten en meer gezondheids- en welzijnsvoordelen hebben dan rode appels.

Kortom, milieuvriendelijke appels hebben:
Minder suiker
Meer vezels
Hogere antioxiderende niveaus
Meer anti-aging en schoonheidsvoordelen
En meer vitamines dan rode appels!

Voedingswaarden in één kopje milieuvriendelijk appelsap?
Beschrijving: Om 1 kop milieuvriendelijk appelsap te maken, moet u 4 kopjes gesneden, peel-on milieuvriendelijke appels nemen. Vervolgens is dit de voeding die u krijgt:
Waarden:
Porties: 1 kopje
Calorieën94Sodium0 mg
Totaal FAT0 gpotassium0 mg
Verzadigd0 gtotale koolhydraten0 g
Veelvoudig onverzadigde0 Gdietary Fiber0 G
Monoundiated0 gsugars0 g
Trans0 gprotein0 g
Cholesterol0 mg

Groene appels voeding:
Appels zitten boordevol voeding en milieuvriendelijke appel is geen uitzondering. Dat is waarom ze vereisen dat ze in uw dagelijkse dieet worden opgenomen, anders zal uw lichaam de goedheid van de gezondheid missen.
Voedingswaarden
Eén (1) gemiddelde milieuvriendelijke appel heeft het volgende:
Eiwit0.47 gms
Calorieën95
Dieetvezels4,4 gms

Hierna volgt de uitsplitsing van mineralen bij milieuvriendelijke Apple:
Kalium195 mg
Calcium11 mg
Fosforus20 mg
Magnesium9 mg
Mangaan0.064 mg
Iron0.22 mg
Natrium2 mg
Iron0.22 mg
Natrium2 mg
Copper0.049 mg
Zink0.07 mg

Trace -hoeveelheid andere mineralen.
Dit is het overzicht van vitamines in milieuvriendelijke appel:
Vitamine A98 IU
Vitamine B1 (thiamine) 0,031 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 0,047 mg
Niacin0.166 mg
Folaat5 mcg
Pantothheenzuur0.111 mg
Vitamine B60.075 mg
Vitamine C8,4 mg
Vitamine E0.33 mg
Vitamine K4 MCG

Andere vitamines zijn in kleine hoeveelheden aanwezig.

Groene appels calorieën
Beschrijving: Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, één 3,5 oz. Eco-vriendelijke appel met huid bevat 52 calorieën. Een 3,5 oz. Apple heeft 48 calorieën als je het zonder de huid eet.
Hier is de lijst van milieuvriendelijke appelvoordelen voor haar, huid en gezondheid:
1. Rijke voedingsvezels:
Beschrijving: overvloedige bron van vezels, milieuvriendelijke appels helpen bij het verlichten van de darmbewegingen (indien geconsumeerd met zijn huid). Het vermijdt ook een opgeblazen gevoel en helpt snelle spijsvertering.
Opmerking: milieuvriendelijke appel heeft een voedingsvezels van 5 g. Dus eet een “groene” appel per dag als je de gifstoffen uit je lichaam wilt wegspoelen en vrij wilt blijven van alle soorten spijsverteringsproblemen.

2. Versterkt de botten
Beschrijving: Mineraalrijk! Dit is wat milieuvriendelijke appels zijn. evenals welke soorten mineralen een milieuvriendelijke appel heeft? IJzer, kalium, koper en zink die belangrijk zijn voor botontwikkeling.
Opmerking: vrouwen die in hun menopauze zijn, moeten regelmatig milieuvriendelijke appels eten. Waarom? Omdat het hen helpt osteoporose te voorkomen.

3. Bevordert de gezondheid van de long
Beschrijving: Eco-vriendelijke appel op een dag eten verlaagt de mogelijkheden van astma-aanval, omdat het flavonoïden heeft. Wanneer u milieuvriendelijke appels vergelijkt met rode appels, hebben de eerste (wat betekent de milieuvriendelijke) anti-Astma-eigenschappen, antioxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen.
OPMERKING: Eco-vriendelijke Cerezo Osaka Thuisshirt appels eten op routinematige basis wordt vermeld om lagere longkanker bij zowel man als vrouwen te verlagen.

4. Assisteert bij gewichtsverlies
Beschrijving: Degenen onder u die dat vervelende vet van uw lichaam willen afwerpen-uw resort heeft hier in milieuvriendelijke appels. Zich met weinig natrium zijn, zowel suiker als vet, milieuvriendelijke appels verhoogt het proces van calorierechten. Valencia Thuisshirt Help u daarmee u te helpen uw doelen voor gewichtsverlies veel sneller te bereiken.
OPMERKING: Lage calorieën en rijk aan Iraans Voetbalelftal Thuisshirt vezels, milieuvriendelijke appels lossen uw honger, vooral wanneer u ze vroeg in de ochtend op een lege maag opneemt.

5. Fijnste voor diabetes
Beschrijving: Voor alle diabetici is milieuvriendelijke appel een zegen. Het houdt uw bloedsuikerspiegel onder controle. Eco-vriendelijke appel wanneer gegeten op een lege buik de suikerabsorptie in het lichaam vertraagt.
Opmerking: Wist je dat FEMAnullnull