Minnie Mouse Nails: The Disney Nail Motivation die je zocht!

We zijn opgegroeid met een essentieel dieetplan van Disney, evenals wanneer het Disney betreft, het allereerste waar je op zou komen, is Mickey Mouse en Minnie Mouse. Als je een Disney bent, evenals Minnie Mouse -fan en fan van Minnie Mouse Nail Art Styles, dan is dit korte artikel alleen voor jou! We zullen het hebben over precies hoe je Minnie Mouse -nagels kunt pijn doen, net zo goed als je kunt pronken met je schattige Disney -nagels aan al je vrienden. Minnie Mouse Nails Celta de Vigo Thuisshirt in waarheid zijn uiterst eenvoudig te krijgen. Het enige dat u nodig heeft, zijn enkele nagellingenbenodigdheden en een extreem stabiele hand. Je kunt tenslotte geen Minnie Mouse Fingernail -kunst hebben waar Minnie helemaal niet op Minnie lijkt!

Hoe je Minnie Mouse Nails kunt schilderen
Er zijn tal van verschillende soorten Minnie Mouse -nagels en we hebben twee extreem verschillende, verschillend en eenvoudig samengebracht om stijlen voor u te repliceren. Dus laten we beginnen!

Minnie Mouse Nails: Style 1
Hier is wat u nodig hebt:

Basislaag (transparant)- Dit is om uw nagels te beschermen
Rode nagellak
Zwarte nagellak
Een kleine slanke borstel
Witte nagellak
Puntjes hulpmiddel
Top Coat

Routebeschrijving:

Gebruik de basislaag en breng deze op al uw nagels aan. De basislaag versterkt meestal de nagels en wordt gebruikt om je nagels te beschermen. Als je zwakke nagels hebt, worden er weinig basisjassen aangeboden die zelfs kunnen helpen je nagels te verbeteren (Sally Hansen versterking van de basislaag)
Verf al je nagels rood behalve de geluidsvinger
Neem de zwarte nagellak evenals de borstel en gebruik deze om drie grote zwarte cirkels te maken. Deze zullen worden gebruikt om Minnie’s hoofd op je geluidsvingers te produceren
Maak twee rode driehoeken op het zwart om haar bogen te vertegenwoordigen
Neem nu de witte nagellak, evenals het stippellijn en stip elk van elk van je nagels
Neem nu de toplaag en breng deze op elke nagel aan om van je kunstwerk aan de oppervlakte te komen. Tada! Je bent klaar!

[LEES OOK: Ideeën voor feest nail art]
Hier is een YouTube Minnie Mouse Nail Art -tutorial die je kunt volgen:

Minnie Mouse Nails: Style 2
Hier is wat u nodig hebt:

Hier is een YouTube -tutorial voor deze nagels:

Scroll naar beneden om een ​​paar van de andere Minnie Mouse -nagelsstijlen te bekijken die je kunt uitproberen!
Minnie Mouse Acryl Nail Art – Een ideale balans tussen wit, rood en zwarte nagelverf om te pronken met de Minnie -stijl.

2. Eenvoudige Minnie Mouse Nail Style – Als Paris Saint-Germain Thuisshirt je net begint en niet comfortabel is met je tekenvaardigheden, kun je deze zeer eenvoudige Minnie Mouse Nail Art proberen.

3. Minnie Mouse Nails met een draai – op zoek naar methoden om Minnie Mouse -nagels te doen met een kleine draai? Inspecteer deze stijl Leopard beïnvloedde Minnie Mouse Nail Art.

4. Minnie Mouse nep nagels – niet allemaal hebben we de tijd en geduld om stijlen op onze nagels te trekken, toch. De volgende beste keuze is pronken met je vingers met enkele nepnagels.

5. Minnie Mouse Christmas Nails – Toon een aantal zoals voor het vreugdevolle seizoen van Kerstmis met deze Minnie Mouse beïnvloedde nagels.

6. Minnie Mouse Pink Nails – Vrouwen die van roze houden, kunnen deze schattige en gemakkelijke Minnie -muisstijl met polka -stippen uitproberen.

7. Mickey en Minnie Mouse Nails – er is geen twijfel dat zowel Mickey als Minnie de schattigste Disney -paren zijn.

8. Minnie Mouse Nails voor jongeren – Laat je Spaans Voetbalelftal Thuisshirt jongere deze schattige en lieve Minnie Mouse Nail Art pronken.

9. Minnie Mouse Shine Nails – Voeg wat glans toe en straal uit naar je Minnie Mouse Nail -ontwerpen.

10. Minnie Mouse Nail Art – Zoek de assist van een professional en schilder elk van je nagel met een andere stijl om je Minnie Mouse -liefde te laten zien.

We hopen dat je ze leuk vindt! Laten we in de reacties begrijpen welke je op je nagels hebt geprobeerd.
Afbeeldingen Bron: pinterest.com